Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden dranken

De Hangaar levert drank in Zutendaal, Genk, Lanaken, Bilzen en Diepenbeek. Deze levering is GRATIS! We vragen enkel een minimale bestelling van 100 euro exclusief BTW en leeggoed. Je kan hiervoor je wekelijkse bestellingen bundelen tot een maandbestelling.

Op afspraak (we hebben geen fysieke winkel) kan je ook komen afhalen wat je hebt besteld. We hebben niet altijd alles op stock dus zorg zeker dat je eerst een bestelling hebt geplaatst via mail of webshop zodat we ervoor kunnen zorgen dat alles aanwezig is.

Kan er ook met de post geleverd worden in België?

Ja dat kan. Wij kunnen een pakket tot 20 kilo opsturen, dit komt overeen met 1 bak bier met flesjes van 0,33 cl. De vaste prijs is 11,95 euro. Je plaatst je bestelling met keuze ‘betalen via overschrijving’ en stuurt ons een mailtje naar info@dehangaar.be en wij bellen je op voor verdere afhandeling.

Kan ik ook een pallet bestellen in België?

Ja dat kan. Een pallet heeft een vaste prijs, namelijk 54,99 euro. Hier kan je dan zoveel op laten zetten als je wilt. Het voordeligste is dan natuurlijk dat je hem zo vol mogelijk zet. Je plaatst je bestelling met keuze ‘betalen via overschrijving’ en stuurt ons een mailtje naar info@dehangaar.be en wij bellen je op voor verdere afhandeling.

 

Leveringsvoorwaarden (feest)materiaal

Voor feesten wordt een voorschot/waarborg van 302,5 euro gevraagd. Dit mag een voorschot voor drank, materiaal of een combinatie van beide zijn. Dit bedrag wordt op voorhand (bij reservatie van het feest via de webshop) betaald en zal het minimale facturatiebedrag zijn na eventuele teruggave van volle bakken of vaten en kan dus volledig gespendeerd worden.

Levering en ophaling is hier nog niet inbegrepen, dit wordt voor containers berekend met het aantal keer dat de camion moet rijden (tap-, wc-). Voor drank en kleinere stukken zoals frigo’s geldt het volgende voor een enkele rit:

Transport tot 12,5 km             25 euro exclusief
Transport 13-25 km               50 euro exclusief
Transport 25-50 km               75 euro exclusief

Drank kunnen we na een feest enkel nog per volle bak terugnemen. Wanneer dat echt niet mogelijk is vanwege de aard van het feest (buurtfeest ed.), dan vragen we  een servicekost van 25 euro (exclusief BTW) voor het verwerken van de aangebroken bakken, dit ongeacht het aantal bakken. Alsook kosten losse flesjes meer in verhouding dan bij een volledige bak. We raden dan ook aan aangebroken bakken te verdelen onder de organisatoren.

Reserveer hier alvast je feest: https://www.dehangaar.be/product/reservatie-feest

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]