Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden dranken

De Hangaar levert drank in Zutendaal, Genk, As, Lanaken, Bilzen, Maasmechelen en Diepenbeek. Deze levering is GRATIS!

Buiten deze regio komen we voor 9,99 euro tot in Hasselt/Houthalen-Oost/Zonhoven en Opglabbeek. Woon je nog verder buiten deze regio, neem dan contact op met info@dehangaar.be en we berekenen je een persoonlijke leveringsprijs.

Op zaterdag tussen 9 en 12 kan je ook komen afhalen wat je hebt besteld. We hebben niet altijd alles op stock dus zorg zeker dat je eerst een bestelling hebt geplaatst via mail of webshop zodat we ervoor kunnen zorgen dat alles aanwezig is.

Het minimum bestelbedrag is 50 euro.

Kan er ook met de post geleverd worden in België?

Ja dat kan. Wij kunnen een pakket tot 20 kilo opsturen, dit komt overeen met 1 bak bier met flesjes van 0,33 cl. De vaste prijs is 9,95 euro. Je plaatst je bestelling met keuze ‘betalen via overschrijving’ en stuurt ons een mailtje naar info@dehangaar.be en wij bellen je op voor verdere afhandeling.

Kan ik ook een pallet bestellen in België?

Ja dat kan. Een pallet heeft een vaste prijs, namelijk 49,99 euro. Hier kan je dan zoveel op laten zetten als je wilt. Het voordeligste is dan natuurlijk dat je hem zo vol mogelijk zet. Je plaatst je bestelling met keuze ‘betalen via overschrijving’ en stuurt ons een mailtje naar info@dehangaar.be en wij bellen je op voor verdere afhandeling.

 

Leveringsvoorwaarden (feest)materiaal

De Hangaar levert feestmateriaal in Zutendaal en de omliggende gemeenten met een maximum van 12,5 kilometer aan 25 euro.

Tussen 13-25 km betaal je 50 euro en tussen 26-50 km is het 75 euro.

Ben je van buiten deze regio en wil je ook graag materiaal huren, dan kan dat. Geef ons een belleke en we bekijken de mogelijkheden.