Geschiedenis

Toen Luc jong was had hij enorm veel interesse in elektronica. Dat was dankzij zijn bompa, zijn grote held. Samen haalden ze radio’s uit elkaar om te zien hoe ze werkten en ze bouwden hele dorpen met verlichting, draaimolens en rijdende treinen.

Het was dan ook logisch dat hij elektriciteit/elektronica ging studeren. Hij bouwde zijn carrière op in de elektriciteits- en verlichtingssector en deed dat meer dan 25 jaar met volle goesting.

In zijn vrije tijd was hij DJ op evenementen zoals tuinfeesten, trouwfeesten en verjaardagsfeesten. Muziek spelen, zorgen voor het geluid, de verlichting die op een correcte manier staat afgesteld… Ook allemaal weer een gevolg van die interesse maar ook van de grote drang om onder de mensen te zijn en plezier te maken. Luc voelt zich in elke situatie als een vis in het water en houdt van mensen.

Op die feesten werd een zaadje geplant, een zaadje dat pas enkele maanden geleden water kreeg en begon te groeien. Luc zag vaak wat er mis liep op die feestjes: het niet tijdig klaar geraken met de opstelling van het feest, te weinig materiaal huren, de drank die niet koud genoeg was omdat de frigo’s te laat gevuld werden, de gehuurde verlichting die haperde, problemen met de tapinstallatie of de wijn die op was. Zijn eigen materiaal was altijd picobello in orde en hij vond het dan ook altijd erg spijtig voor de feestvierders dat andere dingen soms misliepen. Daar zat hij mee en dat is hij nooit vergeten.

Lachend zei hij toen altijd tegen zijn beste vriend dat ze ook materiaal zouden moeten gaan verhuren in plaats van alleen muziek te spelen. Maar dat was natuurlijk alleen maar een vaag idee wat nooit in de praktijk werd omgezet.

Tot hij met Cindy in Zutendaal kwam wonen. Hier leerde Luc Jef Olaerts kennen. Jef was de lokale drankhandelaar en verhuurde ook feestmateriaal en liet eens vallen dat hij een overnemer zocht. Wetende dat Luc wel toe was aan een nieuwe uitdaging, vroeg Cindy hem of dat niets voor hem was. Twijfel natuurlijk want je geeft een goed draaiende job niet zomaar op. Maar het zaadje dat ooit werd geplant, kreeg water en begon te groeien en het duurde niet lang of Luc was enorm enthousiast om de zaak over te nemen. Nu kon hij er eindelijk van A tot Z voor zorgen dat feesten een succes werden!

En zo geschiedde.

Ondertussen rijdt Luc dagelijks van klant naar klant om drank af te leveren en helpt hij mensen om hun perfecte feest te organiseren met het juiste materiaal. Het is belangrijk voor Luc om mensen te ondersteunen en stress te ontnemen bij de voorbereiding van hun feest want Luc zijn dag is pas gemaakt, als uw feest is geslaagd!