Vermijd dat je feest een ramp wordt!!!

Reserveer hier gauw je feest en wij zorgen voor alles! https://www.dehangaar.be/product/reservatie-feest

NIET ZELF SLEUREN

Je dochter doet haar communie, je zoon wordt 16 of het is je huwelijksverjaardag. Je denkt aan een groot feest, want alle redenen zijn goed om te feesten! Wat heb je nodig? Drank, een tapinstallatie, een extra koelkast, een springkasteel, misschien wat statafels en een tent voor als het regent. Je rijdt de hele dag van hier naar daar, sleurt met bakken drank en feestmateriaal. Je aanhangwagen zit vol, je bent nog uren aan het uitladen en je bent al uitgeput en ambetant voor het feest begint!

 • je partner is niet opgezet met je humeur
 • jij bent niet met je gedachten bij het feest en kan niet genieten
 • je zoon of dochter schaamt?zich voor je bij hun vrienden

De oplossing: DE HANGAAR!

Want wij zorgen voor alles. Je hoeft niet naar de drankenhandel of zelf te sleuren met feestmateriaal, wij brengen en wij halen op. Ook de drank die niet verbruikt is, kan je gewoon weer meegeven.

NIET SUKKELEN MET AANSLUITINGEN

De grote dag is aangebroken en een bekende maar onpersoonlijke firma levert een tapinstallatie of een wc-wagen. Asjeblieft, dankuwel en weg zijn ze. Daar sta je. Geen idee hoe je die tapinstallatie moet aansluiten of hoe de wc-wagen naar de riolering moet. Stress!! Je doet je best maar het lukt niet. Je schakelt je buren en familie in en uiteindelijk lukt het maar je zin in het feest heeft wel een flinke deuk gekregen.

 • je voelt je gegeneerd omdat je hulp hebt moeten vragen
 • je bent gestrest voor het feest begint
 • je eerste gasten komen al aan en jij moet je nog gaan opfrissen


De oplossing: DE HANGAAR!

Want wij leveren niet alleen, wij sluiten ook alles perfect voor je aan zodat jij je geen zorgen moet maken.

NIET ZONDER DRANK VALLEN

Het is een knalfeest! het feest is in volle gang, er wordt gedanst, er wordt plezier gemaakt en … dan plots: het bier is op, paniek!? Je had nochtans gedacht dat je genoeg mee had gebracht van de winkel. Nu zijn alle winkels dicht.

 • je gasten zijn teleurgesteld
 • je hebt het gevoel dat je feest mislukt is
 • je moet nu je gasten achterlaten om elders op zoek te gaan met het risico dat je met lege handen terug thuis moet komen

De oplossing: DE HANGAAR!

Wij leveren meer dan voldoende voor je feest en mocht het toch voorvallen dat er iets op geraakt, staan wij na een belletje bij jou om bij te leveren, zodat jij en je gasten met een gerust hart verder kunnen feesten.

FIJN UITKATEREN

Het is zondagochtend en je hebt een kater. Het feest was een succes en de drank heeft rijkelijk gevloeid. Je hebt eigenlijk geen zin om alles al op te ruimen en om al het feestmateriaal te verzamelen maar de verhuurder heeft het materiaal nodig voor een ander feest na de middag en staat over een uur aan je deur.

 • het in je bed lekker nagenieten van het feest en wat uitslapen zit er niet in
 • je moet met een zware kop toch beginnen met opruimen

De oplossing: DE HANGAAR!

Blijf jij maar rustig liggen en neem je tijd om te bekomen van je knalfeest. Wij hebben genoeg materiaal voor meerdere feesten en komen pas op maandag jouw materiaal terughalen, wanneer het jou past!